تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قالیباف در بدو ورود به تهران: در حوزۀ تجاری، ترانزیتی و استرداد زندانیان با امارات توافق کردیم

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نقطه عطفی در بسترسازی و روان سازی برای تجار و بخش خصوصی کشورمان مخصوصاً در حوزه ترانزیت و بحث‌های سرمایه‌گذاری با این توافقات اتفاق افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 06
کد خبر: ۲۰۷۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی به دعوت رئیس مجلس ملی فدرال امارات متحده عربی سفر کرده بود، دقایقی قبل وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد در تشریح دستاوردهای این سفر گفت: ملاقات‌های بسیار خوبی با رئیس دولت امارات متحده عربی ، معاون نخست وزیر ، رئیس مجلس و تیم پارلمانی امارات متحده عربی و نشست مشترکی هم با تجار ایرانی و بخش‌های مختلفی که از جمهوری اسلامی ایران در کشور امارات حضور دارند داشتیم.


وی افزود: اگر بخواهیم یک گزارش مختصر و فشرده‌ای ارائه دهم در حوزه مسائل اقتصادی، موضوعات سرمایه‌گذاری و مباحث مربوط به تجارت امارات متحده عربی دومین کشوری است بعد از چین که حجم مبادلات تجاری ما با آن کشور بالا است. باید این مبادلات را حفظ و آن را توسعه دهیم. این سفر دستاوردهای خوبی داشته است و اطمینان دارم که یک نقطه عطفی در بسترسازی و روان سازی برای تجار و بخش خصوصی کشورمان و مخصوصاً در حوزه ترانزیت و بحث‌های سرمایه‌گذاری با این توافقات اتفاق افتاده است.

 

قالیباف تاکید کرد: بنا شد رئیس دولت امارات متحده عربی سفری به تهران داشته باشند و هماهنگی‌های لازم برای این سفر انجام شده است.

 

وی اظهار داشت: در حوزه مسائل سیاسی گفت و شنودهای مفصلی انجام گرفت و بعضی از هماهنگی‌هایی که باید در این زمینه صورت می گرفت بسیار خوب و مفید پیش رفتیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی زندانی در کشور امارات داریم که بعضی از آنها محکوم شده‌اند و دارند محکومیت خود را می‌گذرانند در این بخش توافقنامه‌ای با کشور امارات نداشتیم که موضوع مبادله و استرداد زندانیان به توافقاتی رسیدیم و این هم یک گام جدی برای بخش قابل توجهی از خانواده‌های ایرانی است.

 

وی ادامه داد: در حوزه مسائل بریکس که فرصت‌هایی خاص و موثری را برای کشورمان برقرار می‌کند. این فرصت با یک اولویتی در حوزه تجارت با کشور امارات است و این هم از موضوعاتی بود که با رئیس دولت و با بخش‌های اقتصادی صحبت شد و به توافق رسیدیم. امیدوارم که آثار این سفر در زندگی مردم در عرصه‌های مختلف سیاسی اقتصادی و امنیتی مشهود باشد./ فارس

ارسال نظر